NAVIGATION
SOCIAL
ADRESGEGEVENS Korhoenstraat 39 6542 TS  Nijmegen

Handlotions Na afloop van de massage mag je gebruik maken van de rituals handlotions REFLECTIONS Natuurlijke Allantoine maakt uw handen fluweelzacht. De stimulerende geur van organische Eucalyptus en aromatische Rozemarijn verfrist de handen en verkwikt de geest. SERENITY De natuurlijke Allantoine en Zoete Amandelolie in de lotion maken je handen fluweelzacht. Daarnaast geeft de verfijnde Indiase Roos deze lotion een weldadige geur. INFINITY Natuurlijke allantoine maakt uw handen fluweelzacht. Ervaar de geursensatie van Mandarijn en de verkwikkende werking van Japanse Munt. RITUALS OF SAKURA De handlotion bevat een voedende Rijstmelk die zorgt voor zijdezachte handen, terwijl Kersenbloesem een unieke geurervaring biedt.
Henk Hendriks Massage Nieuws
Nieuwe bodycreme voor de bodycreme massage De nieuwste limited edition bodycreme van Rituals kan nu reeds je keuze zijn bij de bodycreme massage. Express Your Soul Een limited edition bodycrème met shimmer effect. Rijke, romige crème die de huid verzorgt en een zijdezacht gevoel geeft. Combineert de verkwikkende eigenschappen van Verveine met de bloemige citrusgeur van Petitgrain.
Full body Scrub massage Nieuw is de full body scrub massage. Deze komt in de plaats van de scrub en zeep massage. Op dit moment nog niet te reserveren, daar ik deze massage nog aan het uitproberen en ontwikkelen ben. Deze full body scrub massage wordt gegeven met Ritualsproducten uit de Rituals of Sakura lijn en bestaat uit een lichaamsscrub, bodycreme massage, gezichtsmasker en handverzorging. Huidverzorging van top tot teen!  
Henk Hendriks massage Massage is for ervery body 
Contactgegevens www.henkhendriksmassage.nl info@henkhendriksmassage.nl Korhoenstraat 39 6542 TS  Nijmegen
Full body Scrub massage Nieuw is de full body scrub massage. Deze komt in de plaats van de scrub en zeep massage. Op dit moment nog niet te reserveren, daar ik deze massage nog aan het uitproberen en ontwikkelen ben. Deze full body scrub massage wordt gegeven met Ritualsproducten uit de Rituals of Sakura lijn en bestaat uit een lichaamsscrub, bodycreme massage, gezichtsmasker en handverzorging. Huidverzorging van top tot teen!   Handlotions Na afloop van iederen massage mag je gebruik maken van de rituals handlotions REFLECTIONS Natuurlijke Allantoine maakt uw handen fluweelzacht. De stimulerende geur van organische Eucalyptus en aromatische Rozemarijn verfrist de handen en verkwikt de geest. SERENITY De natuurlijke Allantoine en Zoete Amandelolie in de lotion maken je handen fluweelzacht. Daarnaast geeft de verfijnde Indiase Roos deze lotion een weldadige geur. INFINITY Natuurlijke allantoine maakt uw handen fluweelzacht. Ervaar de geursensatie van Mandarijn en de verkwikkende werking van Japanse Munt. RITUALS OF SAKURA De handlotion bevat een voedende Rijstmelk die zorgt voor zijdezachte handen, terwijl Kersenbloesem een unieke geurervaring biedt. Nieuwe bodycreme voor de bodycreme massage De nieuwste limited edition bodycreme van Rituals kan nu reeds je keuze zijn bij de bodycreme massage. Express Your Soul Een limited edition bodycrème met shimmer effect. Rijke, romige crème die de huid verzorgt en een zijdezacht gevoel geeft. Combineert de verkwikkende eigenschappen van Verveine met de bloemige citrusgeur van Petitgrain.
Henk Hendriks Massage